4 Eylül 2011 Pazar

Şehir fırsatı sitesi sehri keyif satış noktası açtı

2010 yılı ikinci yarısında aktif olarak faaliyete geçen , tüm şehir fırsatlarını (  tatilden masaja, zayıflamadan kuaför hizmetlerine, lüks restaurantlardan, eğitim ve kurslara kadar bir çok hizmet) sunan firma reelden de satış yapabilmek için İstanbulda ilk fırsat satış noktasını açtı.
ŞehriKeyif fırsat satış noktasında ziyaretçiler, site üyeliği, kupon alımı ve kullanımı gibi birçok konuda bilgi edinebiliyorlar ve beğendikleri fırsatlara dair indirim kuponlarını anında satın alabiliyorlar. Üstelik, ŞehriKeyif fırsat satış noktasında, internetten alışveriş yapmak istemeyen geniş bir kesim de artık %90’a varan indirimli alışverişin keyfini çıkarabilecek. Çünkü, ŞehriKeyif satış noktasına gelen müşteriler notebook terminallerini kullanarak internet üzerinden alışveriş yapabilecekleri gibi, fiziki pos cihazları ya da nakit para ile ödeme yaparak indirim kuponlarını anında satın alabilecekler.
Henüz dünyada bir örneği olup olmadığını bilmediğim bu uygulama için eğer ilk ise bu konuda gerçekten büyük bir takdiri hakediyorlar , İstanbullu fırsat takipçilerine adreslerini vererek yazımızı noktalıyoruz.

Adres:
Noter Sokak Biçener Apartmanı No:19/4 Şaşkınbakkal – Kadıköy / İSTANBUL (Bağdat Caddesi Sony Mağazası üstü
Detaylı bilgi için telefon: 0216-3868010 (pbx)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder